header-600x79
granskov nyhed2

Dansk fritlevende vildt
- kød af dyr der har levet det vilde liv

Jagtsæsonen er forbi og vi har de seneste måneder høstet vildt fra jagterne i de jyske skove og naturområder.
Vi er derfor fortsat klar til levering af dansk vildt kød i mere end 20 forskellige udskæringer af krondyr - og udvalgte udskæringer af dådyr, rådyr, sika og vildsvin.

En ægte SUPERFOOD

Dyrene i skoven lever frit og spiser deres naturlige kost fra naturens spisekammer uden at blive fodret med konventionelt foder. Og det har stor betydning for kødets sundhed - og smag. Kød af Dansk fritlevende vildt har optil 4 gange mere omega-3 end kød fra konventionelt landbrug og er boostet med en række andre værdifulde vitaminer og mineraler.

Kvalitet kan serveres hele året

Vildt bør især serveres fersk i sæson - og lige indtil der ikke er mere fra sæsonens jagter. For kød med højeste dyrevelfærd, sundhed og smagskvalitet kan serveres og nydes hele året.

Vildt til Påsken og de tidlige konfirmationer

Det møreste kød er naturligvis oplagt at servere når begivenheden er helt særlig. Og der er meget at vælge imellem - også mere utraditionelle udskæringer som vilde hjerter og lever af krondyr.

Et godt tilbud

Ligenu kan du frit vælge imellem hele køller af krondyrkalve eller dådyr á 100 kr./kg - i størrelsen 4-5 kg.
For bestilling eller yderligere information kontakt
Tom på tel. 40471091 eller mail: tom@klosterhedens-vildt.dk
Simon på tel. 30508120 eller mail: simon@klosterhedens-vildt.dk
fasan
Vildtprodukt 2017 (002)
Røget fasanbryst er prisbelønnet for en fin, let og ren smag af vildt.
De er klar til levering - det meste af året.
facebook instagram email website