Varerne i vores webshop kan bestilles via netbutikken eller købes i vores gårdbutik i Bækmarksbro.
Alle priser er incl. moms (25%).
Der tillægges kr. 125,00 til dækning af ekspeditions- og forsendelsesomkostninger.
Varer der bestilles til afhentning i Gårdbutikken tillægges ikke gebyr.

Det er ikke muligt at ændre bestillingen. Det er derfor vigtigt, at du er omhyggelig, når du bestiller dine varer.
Annullering af ordrer kan dog foretages frem til mandag kl. 11.

Varer bestilt senest mandag leveres førstkommende torsdag (bestiller du tirsdag leveres varerne således først torsdag i den efterfølgende uge). Ordrebeløbet trækkes fra din konto når varen afsendes (dagen før levering).

Der kan forekomme restordrer. I tilfælde heraf vil du blive kontaktet pr. mail, hvor du kan tilkendegive hvorvidt du ønsker bestillingen opretholdt.

Er der fejl og mangler ved et modtaget produkt, har du i hele produktets holdbarhedsperiode reklamationsret på alle vores varer. Reklamation foretages ved henvendelse til:
Klosterhedens Vildt A/S
Holmgårdvej 49 A
7660 Bækmarksbro
Tlf.: 9747 1346 eller
pr. e-mail: info@klosterhedens-vildt.dk

Når du foretager en bestilling, registrerer vi dine oplysninger og din bestilling på en sikret intern server hos Klosterhedens Vildt A/S. Disse oplysninger gemmes i 5 år.

Alle oplysninger som du angiver i vores butik, behandles fortroligt og vil ikke blive solgt eller givet videre til tredjemand.

Der tages forbehold for trykfejl.

I netbutikken kan du betale med VISA-Dankort og Mastercard.

Klosterhedens Vildt A/S – CVR: 30 83 50 26 – Hjemsted: Holmgårdvej 49 A – 7660 Bækmarksbro