tagliata-m.-blommer

Vil du forkæle dine Nytårsgæster med fantastiske smagsoplevelser er det oplagt at vælge vildt til Nytårsmenuen.
Lad dig inspirere af vores vilde opskrifter og vælg netop det stykke vildt – udskæring og størrelse, der passer til jeres Nytårsaften.

Vi leverer i hele landet

Bestil vildt til Nytår senest mandag den 26/12 2016  – vi leverer torsdag den 29. December kl. 9-16.

 

De mest populære udskæringer til Nytårs menuen er krondyr filet og mørbrad. Er I flere end 8 personer er vores udskæring af inderlår dog også værd at bemærke – de kan deles i 2, så tilberedningstiden bliver kort og er i mørhed helt på niveau med filet.

Til Nytår anbefaler vi 150-200g kød pr. kuvert.

Vælger du en udskæring med ben, hel ryg eller kølle af rådyr, dådyr, krondyr eller vildsvin skal du påregne 50-100g yderligere pr. kuvert.

Vilde forretter og natmad er også et festligt valg. Især er vores røgede dyrekøller og røget fasanbryst populære – imens vores brunchpølser efterhånden er blevet et must til natmads buffeten.

Se alle vores vilde udskæringer i vores webshop

Se hvordan du steger krondyr filet til Nytår