Hvor kommer vildtet fra?
Vildt fra Klosterhedens Vildt er jagtskudt vildt – vildt der har levet frit i den danske natur.

Efter dagens jagt, der på større steder er planlagte jagtdatoer, leveres dyrene hos Klosterhedens Vildt, hvor vi hurtigst muligt forarbejder dyrene, så de senere kan tilberedes og nydes på restaurant eller hjemme i eget køkken.

Se dette indslag fra TV Midt – følg et krondyr fra skoven til Klosterhedens Vildt

Klosterhedens Vildt samarbejder med Naturstyrelsen og private jagtvæsener omkring håndteringen af vildt skudt på jagt.

Samarbejdet med Naturstyrelsen Vestjylland, Midtjylland og Thy er skabt med en fælles målsætning om sikker og effektiv håndtering af jagtudbyttet og en fælles vision om at sætte vildt på kortet for kvalitetsfødevarer. Jagtudbyttet fra Skov- og Naturstyrelsen omfatter hovedsageligt kronvildt.
Vi samarbejder dertil med omkring 30 godser og private jagtvæsener i Midt-, Vest, og Nordjylland. Jagtudbyttet kan omfatte kronvildt, sika, dåvildt og råvildt, fasaner og gråænder.

klosterhedensvildtImage01