Carpaccio af røget rådyrkølle med trøffelolie, pinjekerner og Krydderurtesalat

Beregn 30-50g røget vildtkølle pr. person
Vælg 1 røget rådyrkølle med skaft  eller  et stykke Røget krondyrkølle

Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.

Pensles med trøffelolie.

Salat:

I en skål plukkes:
Bred persille
Kørvel
Dild
Toppen af brøndkarse
Purløg, skåret i 2 cm længde
Små salater, rød ruccola, meschlun og hjertesalat

Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.

Læg  salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.

Bestil røget rådyrkølle med skaft eller røget krondyrkølle i vores webshop