Fasanlaar-i-druesovs-foto web

10 fasanlår
1 spsk smør salt og peber
1 dl hvidvin/portvin
2½ dl piskefløde
2½ dl fasansuppe el. bouillon
300 g grønne druer
salt og peber

Gulerodssalat
25 g hasselnødder
4 gulerødder
1 spsk timianblade
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peber
Fasanlår i druesauce: Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande. Krydr lårene med salt og peber. Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk. Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter.

Halvér druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter. Smag saucen til med salt og peber.

Gulerodssalat: Hak hasselnødderne groft, og brun dem på en pande, til de dufter. Lad dem køle af på en tallerken. Skræl gule- rødderne, og fortsæt med at skrælle i tynde strimler. Hak timian- bladene lidt, og bland dem med olie og citronsaft, salt og peber. Vend gulerødderne i dressingen, og drys salaten med nødderne.

Køb vildt til opskriften her