4 personer:
2x400g Krondyr Coulotte
1 stang vanilie
Hav salt, friskkværnet peber
15 tørrede abrikoser
200g friske blåbær
1 kvist rosmarin

Bland salt og vaniliekorn af 1 stang vanilie og gnid stegene ind i vaniliesalt og friskkværnet peber (lav evt. saltblandingen dagen før og gem en portion i et gammelt syltetøjsglas, så er der til næste gang!)
Gnid stegene i saltblandingen. I et ildfast fad lægges stegene oven på bær og abrikoser, samt en stor kvist frisk rosmarin.
Steg i ovn i ca. 8 min. på 220 grader og herefter i 20 minutter på 160 grader. (kernetemperatur på 56 grader)
Lad stegene hvile lidt efter stegningen og servér coulotterne i skiver med nye kartofler og årstidens salat.

Væden fra stegene kan røres op med en sjat fløde og evt. lidt gastrik ( fås bl.a. i meyers  deli og Webshop).

Køb vildt til opskriften her – du kan også bruge andre udskæringer i denne opskrift – f.eks. krondyr eller dådyr køllesteg.