4 personer
400g krondyr i tern
250g champignon eller svampe (rensede)
2 spsk blåskimmelost
1 spsk balsamico
1 porre i strimler (eller vindruer)
lidt vand (evt. fløde og/eller rødvin)
salt og peber

Brun hele champignons i en meget varm gryde. Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med. Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter  lidt vand (fløde/rødvin). Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.

Timian stegte tomater
4 tomater
1/2 dl olie
1 spk karry
et par kviste frisk timian (eller 1/2 spk tørret)

Tomaterne halveres og lægges i et fad. olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)
Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.

Køb vildt til opskriften her