krebinet

2-4 personer
Rödkålslaw:
2 dl meget fint snittet rødkål
1/4 dl fint snittet bred bladet persille
1/4 dl ristede hakkede kastanjer/valnød/solsikker
1/2 dl piskefløde
1 spsk. lager eddike
1/2 lille spsk. sukker
Salt og peber

Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.
Vend rødkål, persille og kastanjer i.
Selleri fritter:
1 stor knoldselleri
Lidt god raps olie
Fint hakket timian
Salt og peber

Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre. Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.

Grillet blomme:
2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.
De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.

Krebinet:
300 g krondyr hakkekød
50 g fint skåret bacon
1 skive toastbrød udblødt i 1 dl mælk
Salt og peber
Mel, æg og rasp
Smør eller olie til stegning

Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen. Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp. Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.

TIP: Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller – opskriften er her

Køb vildt til opskriften her