Grillet køllesteg:
1 krondyr eller dådyr køllesteg, ca. 700 g
eller
Grillet vildtkølle:
1 hel kølle med ben af krondyr, dådyr eller rådyr
1 spsk. olivenolie
salt og peber

Løgsalat:
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
1⁄2 tsk. salt
2 mellemstore rødløg

Grillede majs i safranmarinade:
4 majskolber
lidt olie til pensling
2 spsk. friskpresset citron- eller limesaft
2 spsk. olivenolie
2 små nip hel safran eller 1/8 tsk. pulver

Avocadotoast:
3 modne avocado
1 rød chili
2 spsk. citronsaft
salt
8 skiver groft hvedebrød

Grillet køllesteg:
Pensl stegen med lidt olie. Brun stegen på begge sider på en varm grill. Træk den lidt til side og steg den ved lavere varme 8-10 minutter på begge sider. Brug gerne et stegetermometer, kernetemperatur skal være 55 grader. Lad stegen hvile 10-15 minutter inden den skæres ud.
OBS: Griller du en hel kølle øges stegetiden indtil kernetemperaturen opnås – mål inde ved benet.

Løgsalat:
Rør citronsaft, olie og salt sammen. Skær løgene i meget tynde skiver, og vend dem med dressingen. Lad salaten trække 15 minutter, og rør i løgene indimellem.

Grillede majs i safranmarinade:
Skær majsene i 2 cm tykke skiver. Pensl dem med olie, og steg dem på grillen, til de har et smukt grillmønster og er møre. Rør citron- eller limesaft med olie og safran. Lad marinaden trække i 15 minutter.

Avocadotoast:
Mos avocadokødet med en gaffel. Flæk chilien, fjern kerner og hak det fint. Bland avocado med chilli og citron og smag til med salt. Rist brødet på grillen og smør dem med avocadomos.