Orientalske Grillede marinerede Vilde spareribs

5 Knuste, grovhakkede hvidløg
1 tsk. Revet ingefær
2 spsk. honning
1 dl. Svampesoyasauce, eller almindelig soyasauce
1½ tsk. Salt
½ tsk. Kværnet sort peber
Vildt spareribs ca. 300g pr. person

Bland hvidløg, soyasauce, honning, ingefær, salt og peber.
Gnid marinaden grundigt ind i kødet.
Lad det trække i mindst 1 time ved stuetemperatur – eller gerne natten over – i køleskabet.

Grilles i ca. 1½ time på grill ved indirekte svag varme.

Serverings forslag

Spidskål slaw:

Fint snittet ny spidskål, gerne med de grønne blade
Fint snittet gulerod

Slaw dressing:

Mayonnaise
Crème fraiche
Flormelis
Hyldeblomst eddike eller alm. Eddike
Salt og hvid møllepeber

Bland mayonnaise og creme fraiche, og smag til med flormelis og eddike, salt og hvid møllepeber.
Vend dressingen ned i kål og gulerod, så at salaten lige samles af dressingen.

De vilde spareribs fås i udvalgte Irmabutikker i uge 11 2017 og naturligvis i vores webshop, så længe lager haves.