4 personer
2 gråænder
En håndfuld tørrede abrikoser
Frisk timian
Persille
150g smeltet smør
1 kg Kartofler og rodfrugter (gulerødder, pastinak, jordskok mfl.)
Havsalt og peber
Lidt rødvin
En sjat fløde

Rens og skyl ænderne og del dem i 2.
Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på
en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.
Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.

Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign. Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille
og krydr med havsalt og peber.

Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.
Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.