Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

300-500g Krondyr hakkekød
Krydderier til cajun krydderi eller køb en færdig blanding
(cayennepeber-hvidløgspulver-tørret timian/oregano-løgpulver-møllepeber)

Spidskål
1 Citron
2 æbler
Olivenolie, salt &peber

Læg træspyd i koldt vand (Så at de ikke brænder under grilningen)

Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi. 

Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.

Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.

 

Spidskålssalat:

Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl. 

Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.

Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.

 

Bestil krondyr hakkekød til opskriften i vores webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *