4 personer
500 g hakket vildt
6 skiver bacon
½ dl olivenolie
1 finthakket løg
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
1 tsk timian
1 ds flåede tomater
1/2 dl vildtbouillon
1 dl rødvin
Lasagneplader
100 g reven ost

Bechamelsauce
25 g smør
4 spsk hvedemel
1 l mælk
½ tsk salt
Evt. lidt reven muskatnød

Svits hvidløg, løg og vildt hakkekød i olie. Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.
Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.
Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kødsovs og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsovs, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.
Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.