Klosterhedens Vildt har i samarbejde med Ålbæk specialiteter udviklet et udvalg af eksklusive salami, en mild krondyrpaté og en 1. klasses grillpølse med ramsløg.
De vilde salami af er fremstillet af skært krondyr kød og er som de øvrige specialiteter krydret med tanke på fornyelse og respekt for vildtets enestående smag. De vilde specialiteter kan naturligvis købes i vores gårdbutik.

Til Irma´s udvalgte har vi dertil skabt to vilde salami med flot og smagfuld karaktér; en Krondyr salami og en Vildsvine salami – køb dem i Irma!

Samarbejdet imellem Klosterhedens Vildt og Ålbæk Specialiteter er baseret på en fælles holdning til råvarekvalitet og smagsoplevelser. Ålbæk Specialiteter, er kendt for en kompromisløs holdning til valg af de bedste råvarer og gennemført håndværk og har bl.a. modtaget Dansk Fødevare Forums Kvalitets og Innovationspris 2009.