Sommeren har været fantastisk

- og måske alt for travl til at planlægge efterårets menuer og tavleretter.
Alt efter temperament er der rigelig tid til startskuddet lyder for årets vildt sæson.

Gryder_i_gang

Gør som Noma - sæt vildt på menuen

Fra oktober til december spiller vildtet og skoven hovedrollen på Noma.
Og det bliver naturligvis ikke i traditionelt!
At vildtet, såvidt det overhovedet er muligt, skal spises i sæson er blot ét af de budskaber der ligger i valget af vildt - men der er naturligvis meget mere, som vi glæder os til at høre mere om når de er klar!

Er du også tændt på at arbejde med den vildeste danske kødkvalitet må du endelig kontakte os:

Carsten Skou tel.: 40401355, mail: carsten@klosterhedens-vildt.dk
eller tel.: 97471346 mail: info@klosterhedens-vildt.dk

Vi fortæller meget gerne mere om hvorfor vildt er fantastisk når det er DANSK og fritlevende - Hvorfor dyrevelfærden er i top og det vilde liv giver en sund superfood, med mørhed og smag af højeste kaliber.

Gråand i sæson

Gråand er i sæson fra 1. september til 31. december.

Bestil i god tid

Vi leverer naturligvis gråænder fra sæsonens start. Dog skal du bestille i god tid såfremt du ønsker løbende levering af ferske gråænder til menu.
Er du mere begejstret for vores gråandebryst på ben er det også en god idé at være på forkant, da de er populære.
Som en af de få, kan vi også tilbyde hjerter og lever af gråand - der går 75-100 hjerter på et kg, så det er en særlig eksklusiv delikatesse.
fasanstativ

Årets Vildtaften

Holder du en eller flere vildtaftner i begyndelsen af sæsonen, har vi et alsidigt udvalg af råvarer som vi gerne, allerede nu, reserverer til dig.
Skab begejstring med DANSK fritlevende vildt og lad dine gæster smage nogle af de mere karakterfulde variationer af vildt.

nytår 4 (874x1024)

Vildt Nytår

Er Nytårsmenuen endnu ikke klar er det måske en overvejelse værd at vælge vildt.
Vi har rigelige mængder også til menuerne ud af huset - når blot vi er i dialog i god tid.
Kontakt os vedrørende udskæringer og priser.

Bemærk de mest populære udskæringer reserveres efter først til mølle princippet.

røget krondyrkølle

Vilde specialiteter

Vi sætter en ære i at bruge hele dyret - og gør os umage for at skabe specialiteter der lever op til vildtets enestående kvalitet. Vores røgede krondyr, rådyr, fasan og gråand er som vores salamier tørret så smagen får mere plads.

Vores vilde specialiteter er oplagt til et snack eller tapas bræt.

Vildtets Majestæt

Krondyr er den oprindelige danske vildtart - den autentiske stenalderkost og ægte kongeføde!
Dansk fritlevende vildt, lever som få dyr i Danmark, helt frit og spiser af naturens spisekammer.
Kødet er særligt mørt og smagen er ud over det sædvanelige!

Glæd dig til Vildtsæsonen!

facebook instagram website email