Print Options:

Grillede bøffer af krondyr inderlår med glaserede gulerødder og sauce med hindbær

Yields2 ServingsPrep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins

Kød
 2 bøffer af krondyr inderlår
Sauce
 125 g smør
 1 finthakket skalotteløg
 2 dl kalve- eller vildtfond
 100 g hindbær/brombær
 finthakket purløg
Glaserede gulerødder
 4 spsk honning
 1 spsk æbleeddike
 50 g smør
 1 bdt. friske gulerødder med top, renset
 persille eller purløg
Bøfferne
1

Steges på grillen i 3-5 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og hviler herefter i folie i 10-12 minutter). lige inden servering vendes de hurtigt på grillen for at få den lækre stegeskorpe.

Sauce
2

Før du steger bøfferne sætter du en gryde på grillen og tilsætter lidt smør, skallotteløg, samt kalve/vildtfond. Reducer til passende tykkelse.
Kort før servering monteres saucen med smør og hindbær eller/og brombær og masser af finthakket purløg tilsættes

Glaserede gulerødder
3

Imens bøfferne hviler tager du en lille kasserolle eller grillbakke og tilsætter honning, æbleeddike og smør - lad det karamellisere i gryden.
De rensede gulerødder grilles hårdt så de bliver brune - læg dem i honning glaceringen.
Lad det stå og karamellisere, imens du rører eller vender dem indtil gulerødderne er møre i ca. 5-6 min.

4

Opskrift af Jesper Krabbe - krabbefood.dk eller @krabbefood

Nutrition Facts

Servings 0