FORÅRSRULLER med rådyr

 500 g hakket rådyr, dådyr eller krondyr
 0,50 hvidkål
 2 store løg
 1 hvidløg
 1 bdt. koriander
 2 medium stærke chilli
 1 spsk tabasco
 2 dl soya
 20 ark rispapir
 smeltet smør til pensling

Opskrift fra kogebogen Helt vildt med Rådyr
1

Kødet svitses af i olie og tages op.
Kål, løg, chili og hvidløg, alt i tynde strimler, svitses af til det er faldet sammen og blødgjort.
Smages til med salt og peber samt hakket koriander og tabasco, kødet blandes i og lad det hele køle af.

2

Opblød rispapir i vand til de er bløde, 1-2 stk af gangen.

Pensel rispapir med smeltet smør og læg fyld i. Pak dem så de er helt lukkede.
Pensl dem på ydersiden med smør.

Bages på bagepapir i ovn ca 20 minutter på 200 grader

Serveres med soyasauce og evt. en lækker salat med edamamebønner vendt med citron og olie eller bare tynde strimler af friske grøntsager.