-
- Webshop
- Opskrifter
- Gårdbutik
- Engros
- Ny leverandør?
- Om Klosterheden
- Log ind
- Nyhedsbrev
Vi leverer i hele Danmark (brofaste øer)
FOR KUN 69.- VED KØB OVER 400.- OG GIVER FRI FRAGT VED KØB OVER 2000.-
Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne
Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun
Skær løgene i tynde ringe
Steg dem i smør til de er karameliserede
Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).
Smag til med salt & peber og servér.
Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.
Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.
Servings 0