Print Options:

Grydestegte gråænder med jordskokcreme

Yields4 ServingsPrep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins

Gråænder
 2 gråænder
 masser af persille (gerne bredbladet)
 havsalt og peber
Jordskokcreme
 0,50 kg jordskokker
 2 dl fløde
 lille håndfuld timiankviste
 stegesky
Grydestegte gråænder
1

Fyld de rensede gråænder med persille og smør dem godt ind i havsalt og peber.

2

Smelt smør i en stegegryde og brun én and af gangen 2-4 min. på alle sider.

3

Læg herefter begge gråænder i gryden igen og steg dem ved svag varme i ca 45 min (vend dem jævnligt).

4

Gem lidt sky til jordskokcremen, som laves imens ænderne trækker under et stykke folie.

Jordskokcreme
5

Kog jordskokkerne til de er møre, ca. 12-15 min. og hæld vandet fra.

6

Kog fløden let op i en gryde og blend herefter jordskokker, timian og fløde med en stavblender.

7

Krydr efter smag med lidt stegesky, havsalt og peber.

8

Servér ænder og jordskokcreme med hasselbagte kartofter.

Nutrition Facts

Servings 0