-
- Webshop
- Opskrifter
- Gårdbutik
- Engros
- Ny leverandør?
- Om Klosterheden
- Log ind
- Nyhedsbrev
Vi leverer i hele Danmark (brofaste øer)
LIGE NU FRI FRAGT VED KØB OVER 400.-
Bland en marinade af rødvin og olie, laurbær, enebær, timian, hvidløg og peber.
Læg køllen i et fad, hæld marinaden over, dæk til, og lad kødet marinere 1 døgn på køl.
Læg dyrekøllen på en rist over en bradepande.
Gnid kødet med salt og peber, og dæk det med panchetta eller baconskiver.
Stil marinaden til side.
Brun køllen ved 250 grader i 15 min. og steg videre på næst nederste ribbe ved 125 grader i ca. 2 ½ time, eller til køllen har en kernetemperatur på ca. 60 grader (rosastegt) på det tykkeste sted.
Hæld marinade over stegen et par gange under stegningen.
Efter stegning skal køllen hvile ca. 15 minutter.
Gem stegeskyen og den resterende marinade.
Si stegeskyen, og spæd op med marinade, til der er 4 dl væske.
Opvarm blandingen, rør en jævning af fløde og mel, og pisk den i den kogende stegesky.
Tilsæt evt. lidt ekstra fløde for at tilpasse konsistensen.
Smag saucen til med salt og peber og evt. sukker.
Servings 0