Print Options:

Krondyr culotte med vanillesalt, abrikoser og blåbær

Yields4 ServingsPrep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr

 800 g krondyr culotte
 1 vanillestang
 salt og peber
 15 tørrede abrikoser
 200 g friske blåbær
 1 kvist rosmarin
1

Bland salt og vanillekorn af 1 stang vanille

2

Gnid stegene ind i vanillesalt og friskkværnet peber.

3

Lav evt. saltblandingen dagen før og gem en portion i et gammelt syltetøjsglas, så er der til næste gang.

4

I et ildfast fad lægges stegene oven på bær og abrikoser, samt en stor kvist frisk rosmarin.

5

Steg i ovn i ca. 8 min. på 220 grader og herefter i 20 minutter på 160 grader. (kernetemperatur på 56 grader)

6

Lad stegene hvile lidt efter stegningen og servér culotterne i skiver med nye kartofler og årstidens salat.

7

Væden fra stegene kan røres op med en sjat fløde og evt. lidt gastrik

Nutrition Facts

Servings 0