Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Krondyrlever med cremede svamåe

Portioner4 portioner
Forberedelse15 minutterTilberednings tid30 minutterSamlet tid45 minutter
 500 g krondyrlever
 hvedemel
 smør til stegning
 250 g snittede svampe
 1 dl piskefløde
 salt og peber
1

Krydr leveren med salt og møllepeber.

2

Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.

3

Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.

4

Hæld de cremede svampe over leveren.

Ingredienser

 500 g krondyrlever
 hvedemel
 smør til stegning
 250 g snittede svampe
 1 dl piskefløde
 salt og peber

Fremgangsmåde

1

Krydr leveren med salt og møllepeber.

2

Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.

3

Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.

4

Hæld de cremede svampe over leveren.

Krondyrlever med cremede svamåe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.