Print Options:

Nudelsuppe med fasan og masser af grøntsager

Yields4 ServingsPrep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins

 200 g savoykål
 2 gulerødder
 2 porrer
 1 rød chlli
 2 fed hvidløg
 2 cm frisk ingefær
 200 g fuldkornsnudler
 300 g fasanbryst i strimler
 1 spsk olivenolie
 2 dl bouillon
 0,50 dl soyasauce
 1 spsk ristet sesamolie
 1 limefrugt
 2 håndfulde frisk koriander
1

Snit kålen i fine strimler og skær gulerødder og porrer i lange tynde strimler.

2

Flæk chillien, fjern kerner og skær chillien, hvidløg og ingefær i ultra tynde strimler.

3

Kog nudlerne i letsaltet vand, skyl dem herefter i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle.

4

Varm olien op i en gryde og brun fasanstrimlerne. Læg kødet på en tallerken.

5

Svits alle grøntsagerne i gryden til de falder sammen og begynder at dufte. Tilsæt bouillon og kog det hele op.

6

Tilsæt chilli, hvidløg, ingefær, soyasauce og ristet sesamolie.

7

Smag suppen til med limesauce og eventuelt flere af de andre smagsingredienser, efter smag.

8

Tilsæt fasankødet i suppen og fordel suppen og fyldet over nudlerne og drys med friske korianderblade og server retten med det samme.

Nutrition Facts

Servings 0