Velkommen til alle Klosterhedens Vildts fantastiske opskrifter

Når VILDT er dansk og fritlevende er det den bedste kødkvalitet der kan fås!
Dyrevelfærd i top, Sund Superfood, Lokal Specialitet, Mørhed og Smag i sin helt egen klasse
– hvor findes det bedre?

Lad dig inspirere af vores lækre opskrifter, der typisk er skabt til 2 eller 4 personer
Og køb VILDT ind i vores webshop – i udskæringer til 2, 4 eller flere.

Vi har mere end 70 forskellige udskæringer der alle er håndskåret – i portioner, der er lette at tilberede til en særlig aften eller et velsmagende hverdags måltid.

Se også Tips om tilberedning af vildt

Syrlig salat med vilde andehjerterSalaten bygges op i lag – det skaber en salat der er spændende og smager af mere! På et fad eller i en skål der har en god bund lægges først stykker af romaine salat, lidt af de blandede salater, et par grillede hjerter, drys med valnødder og tranebær og hæld lidt af dressingen over. Begynd forfra indtil det hele er i salaten og pynt med de sidste hjerter, valnødder og tranebær.
Tarteletter med fasan og urterTarteletter bringer altid gensynsglæde og med en sart fasansauce på sæsonens urter holder vi liv i en dejlig klassiker – nu med vildt.
Grøn thai karry med fasanGrøn karry er en klassiker i det thailandske køkken og er forbavsende nem at lave, når man lige ved hvordan. Du kan selvfølgelig bruge en færdiglavet karry pasta, men det er ret let at lave din egen og resultatet er helt klart besværet værd. Der findes dog nogle udmærkede færdiglavet versioner på markedet, hvis det kniber med tiden.
Fasan i fadAlt i ét fad. Ind i ovnen. Ud kommer en skøn gul sauce, masser af grønt og en saftig fasan.