Velkommen til alle Klosterhedens Vildts fantastiske opskrifter

Når VILDT er dansk og fritlevende er det den bedste kødkvalitet der kan fås!
Dyrevelfærd i top, Sund Superfood, Lokal Specialitet, Mørhed og Smag i særklasse
– hvor findes det bedre?

Lad dig inspirere af vores lækre opskrifter, der typisk er skabt til 2 eller 4 personer
Og køb VILDT ind i vores webshop – i udskæringer til 2, 4 eller flere.

Vi har mere end 70 forskellige udskæringer der alle er håndskåret – i portioner, der er lette at tilberede til en særlig aften eller et velsmagende hverdags måltid.

Se også Tips om tilberedning af vildt

Carpaccio af vild mørbradJeg elsker carpaccio og laver så ofte jeg kan. Retten stammer oprindeligt fra Harry’s bar i Venedig og er normalt lavet med rå oksemørbrad. Når jeg laver carpaccio med vildt, kan jeg godt lide at give det en tynd stegeskorpe. Det er en Japansk teknik, som hedder tataki. Her har jeg lavet carpaccio af mørbraden fra et rådyr, men du kan sagtens bruge fileten. Det fungerer ligeså godt. Og du kan selvfølgelig lave carpaccio af andre hjortearter (f.eks. krondyr eller dådyr) - Kok Nikolaj Juel. Jeg har snakket med mange, der er lidt nervøse for at spise råt vildt kød. Til det kan jeg sige, at det er sundere, bedre og mere lækkert, end kød fra et kommercielt landbrug. Hvis kødet ser sundt ud, er det som en regel også. Man kan selvfølgelig fryse kødet først, så er man helt sikker.