-
- Webshop
- Opskrifter
- Gårdbutik
- Engros
- Ny leverandør?
- Om Klosterheden
- Log ind
- Nyhedsbrev
Vi leverer i hele Danmark (brofaste øer)
FOR KUN 69.- VED KØB OVER 400.- OG GIVER FRI FRAGT VED KØB OVER 2000.-
Rens og skyl ænderne og del dem i 2.
Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.
Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.
Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign.
Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille og krydr med havsalt og peber.
Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.
Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.
Servings 0