Print Options:

Tagliata af krondyrfilet med kantareller, blommer og brøndkarse

Yields4 ServingsPrep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins

 500 g krondyrfilet
 350 g kantareller
 8 blommer, eller blå druer uden sten
 1 potte brøndkarse
 olivenolie
 smør
 balsamico glace (nedkogt balsamico)
 salt og peber
1

Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned.

2

Kantareller rengøres, steges i smør og stilles til side.

3

Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte).

4

2 ½ dl balsamico, 2 spsk. Sukker, 2 kviste rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.

5

Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på en tallerkenerne.

6

Drys med salt og peber, de stegte kantareller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.

7

Retten kan serveres som hovedret til 4 eller forret til 6.

Nutrition Facts

Servings 0