Print Options:

Venøbøffer

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time8 minsTotal Time23 mins

Venøbøffer er en lokal, Vestjysk ret - her er opskriften med vildt, til en skøn hverdagsret - eller en ret til mange på en kold vinteraften.

 400 g Krondyr Venø bøffer
 2 fed Hvidløg og frisk knust peber
Tip - server i flødesauce
 1 løg
 3 dl Fløde
Creme fraiche sauce m. Chilli
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 2 Chillisauce
 Tabasco
Creme fraiche sauce med syltede agurker
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 1 Finthakket løg
 0,50 Glas hele syltede agurker, finthakket
 Smagt til med salt og karry
 Serveres med kartofler eller godt brød
1

Kødet krydres med hvidløg og frisk knust peber og vendes på en varm pande i brusende smør.
TIP: Afkog evt. panden med hakkede løg og fløde og server kødet fra panden.

Rør de to creme fraiche saucer og server med kogte kartofler eller godt brød.