Print Options:

Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

Yields4 ServingsPrep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

 500 g krondyr hakkekød
 cajun krydderiblanding
 1 spidskål
 1 citron
 2 æbler
 olivenolie
 salt og peber
1

Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)

2

Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.

3

Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.

4

Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.

5

Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.

6

Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.

7

Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.

Nutrition Facts

Servings 0