Velkommen til alle Klosterhedens Vildts fantastiske opskrifter
Når VILDT er dansk og fritlevende er det den bedste kødkvalitet der kan fås!
Dyrevelfærd i top, Sund Superfood, Lokal Specialitet, Mørhed og Smag i sin helt egen klasse
– hvor findes det bedre?
Lad dig inspirere af vores lækre opskrifter, der typisk er skabt til 2 eller 4 personer
Og køb VILDT ind i vores webshop – i udskæringer til 2, 4 eller flere.
Vi har mere end 70 forskellige udskæringer der alle er håndskåret – i portioner, der er lette at tilberede til en særlig aften eller et velsmagende hverdags måltid.
VILDT med sticky toffee blommerKokken Jesper Krabbe anbefaler sensommerens søde blommer til sæsonens vildt! Prøv opskriften og server den til gråænder, krondyrryg, vildtkølle eller steaks.Fasanlår confiteret i andefedt med blomkålspuré og spødt fasanskindGrillet fasanbryst med grov svampe duxelles af markchampignoner, æble syltet i citron, valnødder i hindbærsaftFRANSK FASAN COQ AU VINFasanbryst med jordskokpurre og smørstegte kantarellerGråandebryst salatmed pære, granatæble og hasselnødderSyrlig salat med grillede vilde andehjerterSalaten bygges op i lag – det skaber en salat der er spændende og smager af mere!Gråandebryst med blomme/brombær-relish og rødvinssauceSprængt Vildande eller gåsebryst med peberrodscremeFasan mini-burgersFasan med hasselbach kartoflerVildand i østerssauce med grønkål og perlebygEn crossover asiatisk-nordisk ret med grønkål vendt i blank østerssauce med hvidløg og chili og lynstegt vildt.Salat med gråandRøget fasanbryst med marinerede skorzonerødderOplagt til en lille fin forret og flot på en buffet.Røget fasanbryst i salat med sultanos, æbler og pinjekernedressingPerlespelt “otto” med fasanbacon og persilleskyOvnstegte gråænder med kartoffel/rodfrugtmosVildt sprød salatNudelsuppe med fasan og masser af grøntsagerFasanbryst med svampe, spinatsauce og creme fraicheTarteletter med fasan og urterTarteletter bringer altid gensynsglæde og med en sart fasansauce på sæsonens urter holder vi liv i en dejlig klassiker – nu med vildt.Opskriften på en VILDT festlig menu – af kokken Nikolai JuelGrydestegte gråænder med jordskokcremeGrøn thai karry med fasanGrøn karry er en klassiker i det thailandske køkken og er forbavsende nem at lave, når man lige ved hvordan. Du kan bruge en færdiglavet karry pasta hvis det kniber med tiden, men det er ret let at lave din egen. Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiverFasanragú med rodfrugter, timian, vin og makaroniFasanlår i druesauceKlassisk fasanret med masser af smagFasan saltimboca med portvinsrisottoFasan til en særlig aften Fasan i sur-sød sauceFasan i fadAlt i ét fad. Ind i ovnen. Ud kommer en skøn gul sauce, masser af grønt og en saftig fasan.Confit af vildandelår med syltede rødløgDenne ret er oplagt som forret eller på en buffet.