Print Options:

Krondyrskank med med blåskimmelost og chokolade

Yields4 ServingsPrep Time10 minsCook Time3 hrsTotal Time3 hrs 10 mins

 3 krondyrskanke
 3 løg i kvarte
 8 enebær
 3 lauerbærblade
 3 dl rødvin
 10 peberkorn
 2 dl fløde
 30 g blåskimmelost
 30 g mørk chokolade
1

Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.

2

Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

3

Pil kødet fra benene og stil det til side.

4

Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.

5

Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.

6

Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.

7

Herefter må det ikke koge op, men blot simre.

8

Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.

9

Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.

Nutrition Facts

Servings 4