Hele dyret skal nydes – for din og for klimaets skyld!
Der er rigtig mange gode grunde til at servere vilde, velsmagende og sunde hverdagsretter!
Som få dyr i Danmark lever vildtet frit, hvor det spiser af naturens grønne spisekammer. Dette giver vildtkød en ernæringsprofil, der adskiller sig fra konventionelt produceret kød.
Spis vildt 1 til 2 gange om ugen og lev det gode liv!
Det vilde kød har et naturligt lavt fedtindhold og et højt indhold af protein.
Dertil kommer, at vildtkødet har et lavt indhold af kolesterol, samtidig med at kødet er ganske rigt på vitaminer og mineraler samt de vigtige omega-3 fedtsyrer.
Når du spiser vildt til hverdag, er du også med til at sikre, at hele dyret nydes – ikke kun de populære fileter og mørbrad.
På den måde kan du være med til at reducere det samlede klimaaftryk, fordi dansk fritlevende vildt er klimasmart.
Med andre ord – når du spiser dansk vildt, kan du spise kød med god samvittighed!
Lad dig gerne inspirere af vores opskrifter eller skab variation i dine favorit hverdagsretter ved at udskifte kødet med vildt. Mere skal der faktisk ikke til, og smagen får du helt sikkert ros for!
Krondyr
Vildtkasser
Vildtkasser
Vildtkasser
Vildt til hverdag
Krondyr
Tapas, pølser og røgvarer
Vildt til hverdag
Tapas, pølser og røgvarer
Krondyr
Krondyr
Tapas, pølser og røgvarer
Tapas, pølser og røgvarer
Krondyr
Fuglevildt