Der er mange gode grunde til at servere vilde, velsmagende og sunde hverdagsretter!
Som få dyr i Danmark lever vildtet frit og spiser af naturens grønne spisekammer. Og det giver vildtkød en ernæringsprofil der adskiller sig fra konventionelt produceret kød.
Spis vildt 1 til 2 gange om ugen og lev det gode liv!
Det vilde kød har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold.
Kolesterolindholdet er lavt og kødet er rigt på vitaminer og mineraler og ikke mindst omega-3.
Lad dig inspirere af vores opskrifter eller skab variation i dine favorit hverdagsretter ved at udskifte kødet med vildt. Mere skal der ikke til – og smagen får du ros for!
Krondyr
Krondyr
Tapas, Pølser og røgvarer
Tapas, Pølser og røgvarer
Vilde bøffer & steaks
Tapas, Pølser og røgvarer
Vildt til hverdag
Vildt til hverdag
Vildt til hverdag
Vildt til hverdag
Fuglevildt