Print Options:

Vildt lasagne

Yields4 ServingsPrep Time25 minsCook Time35 minsTotal Time1 hr

En elsket hverdagsret - Vildtkødet er magert og giver retten ekstra god smag

Kødsauce
 500 g hakket krondyr KØB HER
 6 skiver bacon
 0,50 dl olivenolie
 1 finthakket løg
 2 fed finthakket hvidløg
 salt & peber
 1 tsk timian
 2 dåser flåede tomater
 0,50 dl vildtbouillon
 1 dl rødvin
 lasagneplader
 100 g revet ost
Bechamelsauce
 25 g smør
 4 spsk mel
 1 l mælk
 0,50 tsk salt
 lidt revet muskatnød
1

Svits hvidløg, løg og Krondyr hakkekød i olie.

2

Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.

3

Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.

4

Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kød- og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsauce, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.

5

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.

6

Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.

Nutrition Facts

Servings 4