ofte stillede spørgsmål

Alle varer bestilt senest søndag bliver leveret tirsdag – er varerne bestilt senest onsdag kl. 10, bliver de leveret torsdag. Varerne leveres som udgangspunkt mellem kl. 7 og 17.
Vi trækker pengene samme dag som vi sender din pakke. Dog er det ikke altid, at pengene bliver trukket med det samme, da der kan være forsinkelser i systemet. Derfor kommer dine varer selvfølgelig som aftalt, medmindre du har hørt andet fra os.
Når du har valgt hvilke varer du vil have i din kurv, bliver du sendt videre til kassen, hvor der skal indtastes navn, adresse mv. I højre kolonne skal dine kortnumre indtastes, hvor der i forvejen er “prikker” – de indikere blot, at feltet er sikkert og du roligt kan erstatte “prikkerne” med kortnummeret fra dit kort. Vi tager både Visa og MasterCard. HUSK at angive hvor vi må stille kassen!
Alt vores vildt er Dansk Fritlevende Vildt, skudt på jagt i Danmark. Vi har mere end 30 leverandører, der holder jagt i sæsonen og fast leverer jagtens udbytte til os.
Der kan findes mere om stegetider under menu punktet “Opskrifter
Der skal beregnes ca. 150-200 g. er kødet med ben skal der ligges 50-100 g. ekstra oven i pr. person.
Ja, i udgangspunktet kan alle jægere levere vildt til os. Har du ikke hygiejnebevis (IDnr. på dit jagttegn) skal du blot huske at medbringe pluks – Ring til os og få en snak om klargøring af vildtet og levering.
Skind af vildt er langt mere slidstærkt end rensdyr, hvor hårene kan falde af i store totter. Det er oplagt at bruge skindet som mere end dekoration, da der er masser af varme i det skind der har holdt dyret varmt i naturen. Bruger du skindet må du naturligvis være indstillet på at det vil fælde men altså ikke i en grad der bør være til gene.
Vores procedure er,  at vi skærer bøfferne indenfor et interval på 140-160g, da det er helt umuligt at håndskære bøffer med større præcision. Bøfferne pakkes så vidt muligt så de er ensartet i størrelse, og pakkes så der er min. 300g i pakken i alt.