Holmgaardvej 49, 7660, Bækmarksbro

Gårdbutikkens åbningstid:
torsdage kl. 10-15
Administrations åbningstid:
mandag – fredag kl. 9-16
Tlf.: 97471346

Måske kan du finde dit spørgsmål her

Hvornår bliver mine varer leveret?
Alle varer bestilt i vores Webshop, bliver leveret torsdag i den uge, det er bestilt til mellem kl. 9 og 16. Seneste bestilling til levering samme uge er mandag inden midnat.
Er mine varer sendt, selvom der ikke er trukket penge?
Vi trækker pengene samme dag som vi sender din pakke. Dog er det ikke altid, at pengene bliver trukket med det samme, da der kan være forsinkelser i systemet. Derfor kommer dine varer selvfølgelig som aftalt, medmindre du har hørt andet fra os.
Betaling med kort i webshoppen?
Når du har valgt hvilke varer du vil have i din kurv, bliver du sendt videre til kassen, hvor der skal indtastes navn, adresse mv. I højre kolonne skal dine kortnumre indtastes, hvor der i forvejen er “prikker” – de indikere blot, at feltet er sikkert og du roligt kan erstatte “prikkerne” med kortnummeret fra dit kort. Vi tager både Visa og MasterCard.
Er alt vildtet fra Danmark
Alt vores vildt er Dansk Frit Levende Vildt, skudt på jagt i Danmark.
Hvor lang tid skal kødet stege
Der kan findes mere om stegetider under menu punktet “Opskrifter
Hvor meget skal jeg beregne pr. person.
Der skal beregnes ca. 150-200 g. er kødet med ben skal der ligges 50-100 g. ekstra oven i pr. person.
Kan alle jægere levere vildt til Klosterhedens Vildt
Ja, i udgangspunktet kan alle jægere levere vildt til os. Har du ikke hygiejnebevis skal du blot huske at medbringe pluks – Ring til Thomas og få en snak om klargøring af vildtet og levering.
Vildtskind
Skind af vildt er langt mere slidstærkt end rensdyr, hvor hårene kan falde af i store totter.
Det er oplagt at bruge skindet som mere end dekoration, da der er masser af varme i det skind der har holdt dyret varmt i naturen. Bruger du skindet må du naturligvis være indstillet på at det vil fælde men altså ikke i en grad der bør være til gene.
Detailopskæring af bøffer
Vores procedure er,  at vi skærer bøfferne indenfor et interval på 140-160g, da det er helt umuligt at håndskære bøffer med større præcision. Bøfferne pakkes så vidt muligt så de er ensartet i størrelse, og pakkes så der er min. 300g i pakken i alt.

Du er velkommen til at kontakte os via. nedenstående formular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked