Holmgaardvej 49, 7660, Bækmarksbro

Indkørsel af Rødemøllevej

Gårdbutikkens åbningstid:
mandag – torsdag kl. 10-15

Administration åbningstid:
mandag – fredag kl. 8-16

Tlf.: 97471346

Kundeservice & Salg: pa@khv.dk

Bogholderi: bogholderi@khv.dk

Måske kan du finde dit spørgsmål her

Alle varer bestilt i vores Webshop, bliver leveret tirsdage, torsdage og fredage afhængig af hvornår du har bestilt, det er bestilt til mellem kl. 8 og 18. 

Bestillinger fra Torsdag kl. 10.00 til Søndag aften 23:59 leveres Tirsdag

Bestillinger fra Mandag kl 00.00 til Onsdag kl 10.00 leveres Torsdag

Bestillinger på Tapasanretninger og NEM MAD, som er bestilt i ugens løb, indtil Torsdag kl 10.00 leveres Fredag. Har du bestilt andre varer sammen med din tapas eller NEM MAD, så leveres det hele samlet om fredagen.

Vi trækker pengene samme dag som vi sender din pakke. Dog er det ikke altid, at pengene bliver trukket med det samme, da der kan være forsinkelser i systemet. Derfor kommer dine varer selvfølgelig som aftalt, medmindre du har hørt andet fra os.

Når du har valgt hvilke varer du vil have i din kurv, bliver du sendt videre til kassen, hvor der skal indtastes navn, adresse mv. I højre kolonne skal dine kortnumre indtastes, hvor der i forvejen er “prikker” – de indikere blot, at feltet er sikkert og du roligt kan erstatte “prikkerne” med kortnummeret fra dit kort. Vi tager både Visa og MasterCard.

Alt vores vildt er Dansk Frit Levende Vildt, skudt på jagt i Danmark.

Som udgangspunkt kommer alle kødudskæringer som frostvare. I Jagtsæsonen er der mulighed for at købe ferskt kød under vores kategori
“Fersk kød”. – Grunden hertil er at Vildtsæsonen er så begrænset som den er, og vi skal leve af det hele året, derfor straksindfryser vi alle varer, så de kan holde sig bedst muligt efter du som kunde modtager varen.
Alle Røgvarer, Salamier mv. leveres på køl. Er du i tvivl om lige netop din udskæring er køl eller frost er man altid velkommen til at ringe 97471346

Der kan findes mere om stegetider under menu punktet “Opskrifter

Der skal beregnes ca. 150-200 g. er kødet med ben skal der ligges 50-100 g. ekstra oven i pr. person.

Ja, i udgangspunktet kan alle jægere levere vildt til os. Har du ikke hygiejnebevis skal du blot huske at medbringe pluks – Ring til Peter og få en snak om klargøring af vildtet og levering.

Skind af vildt er langt mere slidstærkt end rensdyr, hvor hårene kan falde af i store totter.
Det er oplagt at bruge skindet som mere end dekoration, da der er masser af varme i det skind der har holdt dyret varmt i naturen. Bruger du skindet må du naturligvis være indstillet på at det vil fælde men altså ikke i en grad der bør være til gene.

Vores procedure er,  at vi skærer bøfferne indenfor et interval på 140-160g, da det er helt umuligt at håndskære bøffer med større præcision. Bøfferne pakkes så vidt muligt så de er ensartet i størrelse, og pakkes så der er min. 300g i pakken i alt.

Du er velkommen til at kontakte os via. nedenstående formular

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked