Vild_mad_BESTIL_HER_web

I samarbejde med Bliv NaturligVis, et formidlingsprojekt under Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund, har Klosterhedens Vildt skabt tre Skolekasser med vildt til undervisning og eksperimenter i køkkenet:

Skolekassen med vildtkød af både hjorte og fuglevildt) og den Vestjyske Skolekasse med krondyr og rådyr leveres med et klassesæt med undervisningsmaterialet ’Vild mad i skolen’.

Vild mad i skolen handler om jagten på den vilde mad og tilberedelsen af det gode måltid.

Stenalderkassen med 2 kg vildtkød og et klassesæt med undervisningsmaterialet ’Jagt og vildt i jægerstenalderen’.

Jagt og vildt i jægerstenalderen tager elever og lærere med tusindvis af år tilbage i tiden for at lære om og opleve, hvordan vores danske forfædre levede i jæger- og samlerstenalderen.

Undervisningshæfterne kan naturligvis bestilles separat hos Bliv NaturligVis på: http://blivnaturligvis.dk/undervisningsmateriale/

Hæfterne kan bruges tværfagligt i fagene dansk, matematik, historie og natur/teknologi.

Bestil en skolekasse

Skolekassen er et tilbud til skolernes undervisning i madkundskab.
Når du bestiller skal du derfor oplyse Skolens leverings- og faktureringsoplysninger (EAN) – ønsket placering af kassen ved levering – samt antal elever.
Kassen leveres torsdag i den uge du ønsker kassen leveret.

Skolekasse

Kassen indeholder i alt 2 kg vildt af fasan, krondyr og gråand til eksperimenter i skolekøkkenet efter jægernes opskrifter. Til skoler og institutioner er kassens pris 350 kr. inkl. forsendelse.
Tryk her, for at bestille en skolekasse

Vestjysk Skolekasse

Vestjylland er især kendt for de store skovområder med Krondyr og rådyr. Kassen indeholder i alt 1 kg krondyr i tern og 2-3 hele rådyr bove med ben. Til skoler og institutioner er kassens pris 385 kr. inkl. forsendelse.
Tryk her, for at bestille en Vestjysk Skolekasse

Stenalderkasse

Kassen indeholder i alt 2 kg rådyrkølle m. ben og og 2 stk. gråandebryst på ben (4 bryster). Til skoler og institutioner er kassens pris 425 kr. inkl. forsendelse.
Tryk her, for at bestille en stenalderkasse

Vildt skind

Et garvet skind af krondyr er et fantastisk formidlingsredskab – til fortællingen om  stenalderens tøj – og dyrets liv i skoven.
Skindet er fra et mellemstort krondyr og bærer tegn fra vildtets liv i skoven og fra jagten. Til skoler og institutioner er skindets pris 850 kr. inkl. forsendelse.
Tryk her, for at bestille et vildt skind

stenalder