Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne
Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian
Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve
Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad
Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind
Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i
Pærerne er klar når de er møre
Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet
Ingredients
Directions
Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne
Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian
Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve
Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad
Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind
Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i
Pærerne er klar når de er møre
Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet