
300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
1 bdt. Frisk Timian
2 Friske pærer
5 spsk Cherry Eddike
2 spsk Brun Farin
20 g Smør
Salt
Peber
1
Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne
2
Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian
3
Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve
4
Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad
5
Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind
6
Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i
7
Pærerne er klar når de er møre
8
Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet
CategoryKrondyr opskrifter, Vildt til Nytår
Ingredients
300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
1 bdt. Frisk Timian
2 Friske pærer
5 spsk Cherry Eddike
2 spsk Brun Farin
20 g Smør
Salt
Peber