Bøffer af Krondyr Inderlår m. Pære

ShareSave
Yields1 Serving
 300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
 1 bdt. Frisk Timian
 2 Friske pærer
 5 spsk Cherry Eddike
 2 spsk Brun Farin
 20 g Smør
 Salt
 Peber
1

Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne

2

Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian

3

Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve

4

Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad

5

Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind

6

Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i

7

Pærerne er klar når de er møre

8

Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet

Ingredients

 300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
 1 bdt. Frisk Timian
 2 Friske pærer
 5 spsk Cherry Eddike
 2 spsk Brun Farin
 20 g Smør
 Salt
 Peber

Directions

1

Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne

2

Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian

3

Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve

4

Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad

5

Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind

6

Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i

7

Pærerne er klar når de er møre

8

Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet

Notes

Bøffer af Krondyr Inderlår m. Pære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.