Bøffer af Krondyr Inderlår m. Pære

ShareSave
Yields1 Serving
 300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
 1 bdt. Frisk Timian
 2 Friske pærer
 5 spsk Cherry Eddike
 2 spsk Brun Farin
 20 g Smør
 Salt
 Peber
1

Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne

2

Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian

3

Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve

4

Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad

5

Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind

6

Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i

7

Pærerne er klar når de er møre

8

Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet

Ingredients

 300 g Bøffer af Krondyr Inderlår 2x150g
 1 bdt. Frisk Timian
 2 Friske pærer
 5 spsk Cherry Eddike
 2 spsk Brun Farin
 20 g Smør
 Salt
 Peber

Directions

1

Giv bøfferne lidt salt og peber og læg dem så på en grillrist ved høj varm med timian over og under bøfferne

2

Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side og lægges til at hvile med frisk timian

3

Brænd hele pærer af i de varm gløder og tag dem op når de har fået tilpas farve

4

Halver pærerne og læg dem på en varm pande med skæresiden nedad

5

Tilfør cherryeddike og salt, og lad det reducere ind

6

Når væsken er reduceret tilføjes der brun farin og smør til en karamelisering som pærerne vendes i

7

Pærerne er klar når de er møre

8

Anret og server som ønsket – og kan fx suppleres med kartofler eller andet

Notes

Bøffer af Krondyr Inderlår m. Pære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.