Grillede bøffer af krondyr inderlår med glaserede gulerødder og sauce med hindbær

ShareSave
Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins
Kød
Sauce
 125 g smør
 1 finthakket skalotteløg
 2 dl kalve- eller vildtfond
 100 g hindbær/brombær
 finthakket purløg
Glaserede gulerødder
 4 spsk honning
 1 spsk æbleeddike
 50 g smør
 1 bdt. friske gulerødder med top, renset
 persille eller purløg
Bøfferne
1

Steges på grillen i 3-5 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og hviler herefter i folie i 10-12 minutter). lige inden servering vendes de hurtigt på grillen for at få den lækre stegeskorpe.

Sauce
2

Før du steger bøfferne sætter du en gryde på grillen og tilsætter lidt smør, skallotteløg, samt kalve/vildtfond. Reducer til passende tykkelse.
Kort før servering monteres saucen med smør og hindbær eller/og brombær og masser af finthakket purløg tilsættes

Glaserede gulerødder
3

Imens bøfferne hviler tager du en lille kasserolle eller grillbakke og tilsætter honning, æbleeddike og smør - lad det karamellisere i gryden.
De rensede gulerødder grilles hårdt så de bliver brune - læg dem i honning glaceringen.
Lad det stå og karamellisere, imens du rører eller vender dem indtil gulerødderne er møre i ca. 5-6 min.

4

Opskrift af Jesper Krabbe - krabbefood.dk eller @krabbefood

Ingredients

Kød
Sauce
 125 g smør
 1 finthakket skalotteløg
 2 dl kalve- eller vildtfond
 100 g hindbær/brombær
 finthakket purløg
Glaserede gulerødder
 4 spsk honning
 1 spsk æbleeddike
 50 g smør
 1 bdt. friske gulerødder med top, renset
 persille eller purløg

Directions

Bøfferne
1

Steges på grillen i 3-5 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og hviler herefter i folie i 10-12 minutter). lige inden servering vendes de hurtigt på grillen for at få den lækre stegeskorpe.

Sauce
2

Før du steger bøfferne sætter du en gryde på grillen og tilsætter lidt smør, skallotteløg, samt kalve/vildtfond. Reducer til passende tykkelse.
Kort før servering monteres saucen med smør og hindbær eller/og brombær og masser af finthakket purløg tilsættes

Glaserede gulerødder
3

Imens bøfferne hviler tager du en lille kasserolle eller grillbakke og tilsætter honning, æbleeddike og smør - lad det karamellisere i gryden.
De rensede gulerødder grilles hårdt så de bliver brune - læg dem i honning glaceringen.
Lad det stå og karamellisere, imens du rører eller vender dem indtil gulerødderne er møre i ca. 5-6 min.

4

Opskrift af Jesper Krabbe - krabbefood.dk eller @krabbefood

Notes

Grillede bøffer af krondyr inderlår med glaserede gulerødder og sauce med hindbær

2 kommentarer til “Grillede bøffer af krondyr inderlår med glaserede gulerødder og sauce med hindbær

  1. Ann-Mari Petersen siger:

    Vi har nu prøvet de to krondyrsteaks og de var meget meget lækre så vi prøver videre og så bestiller vi mere det er helt sikkert. Ligeså den tapasbox vi prøvede var så lækkert alt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.