Steges på grillen i 3-5 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og hviler herefter i folie i 10-12 minutter). lige inden servering vendes de hurtigt på grillen for at få den lækre stegeskorpe.
Før du steger bøfferne sætter du en gryde på grillen og tilsætter lidt smør, skallotteløg, samt kalve/vildtfond. Reducer til passende tykkelse.
Kort før servering monteres saucen med smør og hindbær eller/og brombær og masser af finthakket purløg tilsættes
Imens bøfferne hviler tager du en lille kasserolle eller grillbakke og tilsætter honning, æbleeddike og smør - lad det karamellisere i gryden.
De rensede gulerødder grilles hårdt så de bliver brune - læg dem i honning glaceringen.
Lad det stå og karamellisere, imens du rører eller vender dem indtil gulerødderne er møre i ca. 5-6 min.
Opskrift af Jesper Krabbe - krabbefood.dk eller @krabbefood
Ingredients
Directions
Steges på grillen i 3-5 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og hviler herefter i folie i 10-12 minutter). lige inden servering vendes de hurtigt på grillen for at få den lækre stegeskorpe.
Før du steger bøfferne sætter du en gryde på grillen og tilsætter lidt smør, skallotteløg, samt kalve/vildtfond. Reducer til passende tykkelse.
Kort før servering monteres saucen med smør og hindbær eller/og brombær og masser af finthakket purløg tilsættes
Imens bøfferne hviler tager du en lille kasserolle eller grillbakke og tilsætter honning, æbleeddike og smør - lad det karamellisere i gryden.
De rensede gulerødder grilles hårdt så de bliver brune - læg dem i honning glaceringen.
Lad det stå og karamellisere, imens du rører eller vender dem indtil gulerødderne er møre i ca. 5-6 min.
Opskrift af Jesper Krabbe - krabbefood.dk eller @krabbefood
Vi har nu prøvet de to krondyrsteaks og de var meget meget lækre så vi prøver videre og så bestiller vi mere det er helt sikkert. Ligeså den tapasbox vi prøvede var så lækkert alt
Fantastisk opskrift- alt er top lækkert og klæder hinanden super godt!!