Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Fasan i sur-sød sauce

Portioner4 portioner
Forberedelse5 minutterTilberednings tid15 minutterSamlet tid20 minutter
 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry
1

Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.

2

Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.

3

Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.

Ingredienser

 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry

Fremgangsmåde

1

Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.

2

Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.

3

Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.

Fasan i sur-sød sauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.