Fasan i sur-sød sauce

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry
1

Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.

2

Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.

3

Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.

Ingredients

 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry
Fasan i sur-sød sauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.