Fasan i sur-sød sauce

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry
1

Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.

2

Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.

3

Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.

Ingredients

 4 fasanbryster
 0,50 ananas skåret i tern
 2 spsk farin
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk karry

Directions

1

Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.

2

Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.

3

Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.

Notes

Fasan i sur-sød sauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.