Fasan med hasselbach kartofler

ShareSave
Yields1 Serving
 2 Fasaner
 1 Løg
 2 Æbler
 2 Klaser vindruer
 100 g Smør
 0,50 tsk Knust enebær
 2 dl Rødvin
 5 dl Creme fraiche
 0,50 l Bouillon
 Salt &peber
 8 Mellemstore kartofler
1

Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.

2

Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.

3

Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.

4

Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.

5

Tilsæt ceme fraiche og smag til.

6

Rist vindruerne på panden og hæld dem over.

Kartoflerne
7

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.

Ingredients

 2 Fasaner
 1 Løg
 2 Æbler
 2 Klaser vindruer
 100 g Smør
 0,50 tsk Knust enebær
 2 dl Rødvin
 5 dl Creme fraiche
 0,50 l Bouillon
 Salt &peber
 8 Mellemstore kartofler

Directions

1

Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.

2

Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.

3

Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.

4

Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.

5

Tilsæt ceme fraiche og smag til.

6

Rist vindruerne på panden og hæld dem over.

Kartoflerne
7

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.

Notes

Fasan med hasselbach kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.