Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.
Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.
Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.
Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.
Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.
Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.
Ingredients
Directions
Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.
Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.
Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.
Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.
Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.
Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.