Fasanbryst med svampe, spinatsauce og creme fraiche

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 2,50 dl boullion
 2,50 dl creme fraiche 38%
 400 g fasanbryst i strimler
 2 spsk olivenolie eller smør
 300 g spinat
 1 skalotteløg
 250 g markchampignon
 salt og peber
1

Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.

2

Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.

3

Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.

4

Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.

5

Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.

6

Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.

Ingredients

 2,50 dl boullion
 2,50 dl creme fraiche 38%
 400 g fasanbryst i strimler
 2 spsk olivenolie eller smør
 300 g spinat
 1 skalotteløg
 250 g markchampignon
 salt og peber

Directions

1

Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.

2

Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.

3

Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.

4

Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.

5

Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.

6

Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.

Notes

Fasanbryst med svampe, spinatsauce og creme fraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.