Fasanbryst med svampe, spinatsauce og creme fraiche

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 2,50 dl boullion
 2,50 dl creme fraiche 38%
 400 g fasanbryst i strimler
 2 spsk olivenolie eller smør
 300 g spinat
 1 skalotteløg
 250 g markchampignon
 salt og peber
1

Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.

2

Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.

3

Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.

4

Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.

5

Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.

6

Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.

Ingredients

 2,50 dl boullion
 2,50 dl creme fraiche 38%
 400 g fasanbryst i strimler
 2 spsk olivenolie eller smør
 300 g spinat
 1 skalotteløg
 250 g markchampignon
 salt og peber

Directions

1

Kog boullionen godt igennem, tilsæt creme fraiche og kog den til saucen tykner.

2

Brun fasanstrimlerne i olie eller smør på en pande og steg dem herefter i 2-3 minutter. Krydr med salt&peber og lad strimlerne hvile i 5 minutter på en tallerken.

3

Skyl og tør spinaten. Hak skalotteløgene fint.

4

Skær champignonerne i skiver og kog dem i saucen i 2 minutter.

5

Vend spinat og løg i saucen og kog til spinaten lige akkurat begynder at falde sammen – men fjern gryden fra blusset inden den er helt flad.

6

Vend strimlerne i saucen og server med årstidens kartofler.

Notes

Fasanbryst med svampe, spinatsauce og creme fraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.