Fasanlår i druesauce

Klassisk fasanret med masser af smag

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
Fasanlår
 10 fasanlår
 1 spsk smør
 salt og peber
 1 dl hvidvin eller portvin
 2,50 dl piskefløde
 2,50 dl fasansuppe eller boullion
 300 g grønne druer
Gulerodssalat
 25 g hasselnødder
 4 gulerødder
 1 spsk timianblade
 2 spsk olivenolie
 2 spsk citronsaft
 salt og peber
Fasanlår
1

Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande

2

Krydr lårene med salt og peber

3

Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk

4

Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter

5

Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter

6

Smag saucen til med salt og peber

Gulerodssalat
7

Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter

8

Lad dem køle af på en tallerken

9

Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler

10

Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber

11

Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne

Ingredients

Fasanlår
 10 fasanlår
 1 spsk smør
 salt og peber
 1 dl hvidvin eller portvin
 2,50 dl piskefløde
 2,50 dl fasansuppe eller boullion
 300 g grønne druer
Gulerodssalat
 25 g hasselnødder
 4 gulerødder
 1 spsk timianblade
 2 spsk olivenolie
 2 spsk citronsaft
 salt og peber

Directions

Fasanlår
1

Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande

2

Krydr lårene med salt og peber

3

Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk

4

Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter

5

Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter

6

Smag saucen til med salt og peber

Gulerodssalat
7

Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter

8

Lad dem køle af på en tallerken

9

Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler

10

Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber

11

Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne

Notes

Fasanlår i druesauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.