Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Fasanlår i druesauce

Portioner4 portioner
Forberedelse15 minutterTilberednings tid45 minutterSamlet tid1 time
Fasanlår
 10 fasanlår
 1 spsk smør
 salt og peber
 1 dl hvidvin eller portvin
 2,50 dl piskefløde
 2,50 dl fasansuppe eller boullion
 300 g grønne druer
Gulerodssalat
 25 g hasselnødder
 4 gulerødder
 1 spsk timianblade
 2 spsk olivenolie
 2 spsk citronsaft
 salt og peber
Fasanlår
1

Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande

2

Krydr lårene med salt og peber

3

Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk

4

Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter

5

Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter

6

Smag saucen til med salt og peber

Gulerodssalat
7

Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter

8

Lad dem køle af på en tallerken

9

Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler

10

Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber

11

Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne

Ingredienser

Fasanlår
 10 fasanlår
 1 spsk smør
 salt og peber
 1 dl hvidvin eller portvin
 2,50 dl piskefløde
 2,50 dl fasansuppe eller boullion
 300 g grønne druer
Gulerodssalat
 25 g hasselnødder
 4 gulerødder
 1 spsk timianblade
 2 spsk olivenolie
 2 spsk citronsaft
 salt og peber

Fremgangsmåde

Fasanlår
1

Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande

2

Krydr lårene med salt og peber

3

Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk

4

Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter

5

Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter

6

Smag saucen til med salt og peber

Gulerodssalat
7

Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter

8

Lad dem køle af på en tallerken

9

Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler

10

Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber

11

Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne

Fasanlår i druesauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.