Klassisk fasanret med masser af smag
Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande
Krydr lårene med salt og peber
Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk
Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter
Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter
Smag saucen til med salt og peber
Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter
Lad dem køle af på en tallerken
Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler
Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber
Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne
Ingredients
Directions
Brun fasanlårene på begge sider i smør på en pande
Krydr lårene med salt og peber
Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk
Tilsæt fløde og suppe, og lad fasanlårene simre i 30 minutter
Halver druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter
Smag saucen til med salt og peber
Hak hasselnødderne groft og brun dem på en pande til de dufter
Lad dem køle af på en tallerken
Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle i tynde strimler
Hak timianbladene lidt og bland dem med olie, citronsaft, salt og peber
Vend gulerødderne i dressingen og drys salaten med nødderne