Fasanragú med rodfrugter, timian, vin og makaroni

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 10 mins
 1 plukket og renset fasan
 2 spsk olivenolie
 1 løg
 2 gulerødder
 1 persillerod
 2 fed hvidløg
 0,50 bundt timian
 6 laurbærblade
 4 dl hvidvin
 2,50 dl fløde, 38 procent
 400 g makaroni
 50 g parmesan
 salt og friskkværnet peber
1

Brun fasanen godt i olie i en gryde. Snit grøntsagerne groft, rist dem i gryden sammen med fasanen.

2

Tilsæt laurbærblade og timian – gem lidt til drys – og hvidvin, kog det op og lad det simre i 10 minutter, indtil den sprittede duft er væk.

3

Tilsæt fløde, og lad det simre videre i 45 minutter under låg.

4

Tag fasan og grøntsager op af gryden og sigt væsken, timian og laurbærblade fra. Pil kødet fra benene på fasanen.

5

Kom fasankød og grøntsager i en blender og kør til en grov puré. Varm pureen op med væsken fra gryden og smag til med salt og peber.

6

Kog makaronien som anvist på pakken. Server fasanragouten sammen med makaroni, revet parmesan og et drys timian.

Ingredients

 1 plukket og renset fasan
 2 spsk olivenolie
 1 løg
 2 gulerødder
 1 persillerod
 2 fed hvidløg
 0,50 bundt timian
 6 laurbærblade
 4 dl hvidvin
 2,50 dl fløde, 38 procent
 400 g makaroni
 50 g parmesan
 salt og friskkværnet peber

Directions

1

Brun fasanen godt i olie i en gryde. Snit grøntsagerne groft, rist dem i gryden sammen med fasanen.

2

Tilsæt laurbærblade og timian – gem lidt til drys – og hvidvin, kog det op og lad det simre i 10 minutter, indtil den sprittede duft er væk.

3

Tilsæt fløde, og lad det simre videre i 45 minutter under låg.

4

Tag fasan og grøntsager op af gryden og sigt væsken, timian og laurbærblade fra. Pil kødet fra benene på fasanen.

5

Kom fasankød og grøntsager i en blender og kør til en grov puré. Varm pureen op med væsken fra gryden og smag til med salt og peber.

6

Kog makaronien som anvist på pakken. Server fasanragouten sammen med makaroni, revet parmesan og et drys timian.

Notes

Fasanragú med rodfrugter, timian, vin og makaroni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.