Brun fasanen godt i olie i en gryde. Snit grøntsagerne groft, rist dem i gryden sammen med fasanen.
Tilsæt laurbærblade og timian – gem lidt til drys – og hvidvin, kog det op og lad det simre i 10 minutter, indtil den sprittede duft er væk.
Tilsæt fløde, og lad det simre videre i 45 minutter under låg.
Tag fasan og grøntsager op af gryden og sigt væsken, timian og laurbærblade fra. Pil kødet fra benene på fasanen.
Kom fasankød og grøntsager i en blender og kør til en grov puré. Varm pureen op med væsken fra gryden og smag til med salt og peber.
Kog makaronien som anvist på pakken. Server fasanragouten sammen med makaroni, revet parmesan og et drys timian.
Ingredients
Directions
Brun fasanen godt i olie i en gryde. Snit grøntsagerne groft, rist dem i gryden sammen med fasanen.
Tilsæt laurbærblade og timian – gem lidt til drys – og hvidvin, kog det op og lad det simre i 10 minutter, indtil den sprittede duft er væk.
Tilsæt fløde, og lad det simre videre i 45 minutter under låg.
Tag fasan og grøntsager op af gryden og sigt væsken, timian og laurbærblade fra. Pil kødet fra benene på fasanen.
Kom fasankød og grøntsager i en blender og kør til en grov puré. Varm pureen op med væsken fra gryden og smag til med salt og peber.
Kog makaronien som anvist på pakken. Server fasanragouten sammen med makaroni, revet parmesan og et drys timian.