Flæsketern steges hårdt af i en støbejernsgryde, de sprøde tern tages op, og resterende fedt tilføres. 1/3 af smørret, perleløg og champignons ristes godt af i fedtstoffet.
Fasanerne hakkes i passende stykker med ben (uden rygben) og brunes af sammen med løg og svampe.
Hvidløg og vin koges med og reduceres 1/3. Bouillon tilsættes, låg på og så i ovnen i ca. 80 min. ved 185 grader.
Sigt væsken fra, smag til med salt og peber, derefter monteres den med koldt smør i tern.
En lækker ret, som bør spises med lækkert groft brød (evt. smørristet brød).
Drys evt. med lidt finthakket persille og de sprøde flæsketern.
Husk - fjerkræ må gerne spises med fingrene.
Ingredients
Directions
Flæsketern steges hårdt af i en støbejernsgryde, de sprøde tern tages op, og resterende fedt tilføres. 1/3 af smørret, perleløg og champignons ristes godt af i fedtstoffet.
Fasanerne hakkes i passende stykker med ben (uden rygben) og brunes af sammen med løg og svampe.
Hvidløg og vin koges med og reduceres 1/3. Bouillon tilsættes, låg på og så i ovnen i ca. 80 min. ved 185 grader.
Sigt væsken fra, smag til med salt og peber, derefter monteres den med koldt smør i tern.
En lækker ret, som bør spises med lækkert groft brød (evt. smørristet brød).
Drys evt. med lidt finthakket persille og de sprøde flæsketern.
Husk - fjerkræ må gerne spises med fingrene.