FRANSK FASAN COQ AU VIN

ShareSave
Yields4 Servings
 150 g magert flæsk i tern
 30 perleløg
 20 små champignon
 4 fed hvidløg
 lidt timian, laurbær og persille
 1 fl. rødvin
 2-3 dl kraftig hønse- eller fasanbouillon
 150 g smør
Opskrift fra kogebogen Helt Vildt med Fasan
1

Flæsketern steges hårdt af i en støbejernsgryde, de sprøde tern tages op, og resterende fedt tilføres. 1/3 af smørret, perleløg og champignons ristes godt af i fedtstoffet.

2

Fasanerne hakkes i passende stykker med ben (uden rygben) og brunes af sammen med løg og svampe.
Hvidløg og vin koges med og reduceres 1/3. Bouillon tilsættes, låg på og så i ovnen i ca. 80 min. ved 185 grader.

3

Sigt væsken fra, smag til med salt og peber, derefter monteres den med koldt smør i tern.

4

En lækker ret, som bør spises med lækkert groft brød (evt. smørristet brød).

Drys evt. med lidt finthakket persille og de sprøde flæsketern.

Husk - fjerkræ må gerne spises med fingrene.

Ingredients

 150 g magert flæsk i tern
 30 perleløg
 20 små champignon
 4 fed hvidløg
 lidt timian, laurbær og persille
 1 fl. rødvin
 2-3 dl kraftig hønse- eller fasanbouillon
 150 g smør

Directions

Opskrift fra kogebogen Helt Vildt med Fasan
1

Flæsketern steges hårdt af i en støbejernsgryde, de sprøde tern tages op, og resterende fedt tilføres. 1/3 af smørret, perleløg og champignons ristes godt af i fedtstoffet.

2

Fasanerne hakkes i passende stykker med ben (uden rygben) og brunes af sammen med løg og svampe.
Hvidløg og vin koges med og reduceres 1/3. Bouillon tilsættes, låg på og så i ovnen i ca. 80 min. ved 185 grader.

3

Sigt væsken fra, smag til med salt og peber, derefter monteres den med koldt smør i tern.

4

En lækker ret, som bør spises med lækkert groft brød (evt. smørristet brød).

Drys evt. med lidt finthakket persille og de sprøde flæsketern.

Husk - fjerkræ må gerne spises med fingrene.

Notes

FRANSK FASAN COQ AU VIN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.