Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne
Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun
Skær løgene i tynde ringe
Steg dem i smør til de er karameliserede
Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).
Smag til med salt & peber og servér.
Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.
Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.
Ingredients
Directions
Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne
Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun
Skær løgene i tynde ringe
Steg dem i smør til de er karameliserede
Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).
Smag til med salt & peber og servér.
Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.
Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.