Gråandebryst med blomme/brombær-relish og rødvinssauce

Portioner4 portioner
 Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
 6 blommer
 10 brombær
 ¼ frisk chilli i tynde strimler
 1 lime med skal, delt i4-8 stykker
 3 spsk brun sukker
 olie, salt & peber
Rødvins sauce
 2 skalotteløg
 100 g smør
 3 dl rødvin
 1 dl andeboullon
 salt & peber
Blomme/brombær relish
2

Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne

3

Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun

Rødvinssauce
4

Skær løgene i tynde ringe

5

Steg dem i smør til de er karameliserede

6

Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).

7

Smag til med salt & peber og servér.

Gråandebryst
8

Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.

9

Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.

Ingredienser

 Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
 6 blommer
 10 brombær
 ¼ frisk chilli i tynde strimler
 1 lime med skal, delt i4-8 stykker
 3 spsk brun sukker
 olie, salt & peber
Rødvins sauce
 2 skalotteløg
 100 g smør
 3 dl rødvin
 1 dl andeboullon
 salt & peber

Fremgangsmåde

Blomme/brombær relish
2

Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne

3

Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun

Rødvinssauce
4

Skær løgene i tynde ringe

5

Steg dem i smør til de er karameliserede

6

Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).

7

Smag til med salt & peber og servér.

Gråandebryst
8

Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.

9

Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.

Gråandebryst med blomme/brombær-relish og rødvinssauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hold dig Vildt orienteret, få de vildeste råd, tilbud og opskrifter. Udfyld din mail her:
Holler Box