Gråandebryst med blomme/brombær-relish og rødvinssauce

ShareSave
Yields4 Servings
 Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
 6 blommer
 10 brombær
 ¼ frisk chilli i tynde strimler
 1 lime med skal, delt i4-8 stykker
 3 spsk brun sukker
 olie, salt & peber
Rødvins sauce
 2 skalotteløg
 100 g smør
 3 dl rødvin
 1 dl andeboullon
 salt & peber
Blomme/brombær relish
2

Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne

3

Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun

Rødvinssauce
4

Skær løgene i tynde ringe

5

Steg dem i smør til de er karameliserede

6

Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).

7

Smag til med salt & peber og servér.

Gråandebryst
8

Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.

9

Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.

Ingredients

 Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
 6 blommer
 10 brombær
 ¼ frisk chilli i tynde strimler
 1 lime med skal, delt i4-8 stykker
 3 spsk brun sukker
 olie, salt & peber
Rødvins sauce
 2 skalotteløg
 100 g smør
 3 dl rødvin
 1 dl andeboullon
 salt & peber

Directions

Blomme/brombær relish
2

Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne

3

Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun

Rødvinssauce
4

Skær løgene i tynde ringe

5

Steg dem i smør til de er karameliserede

6

Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).

7

Smag til med salt & peber og servér.

Gråandebryst
8

Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.

9

Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.

Notes

Gråandebryst med blomme/brombær-relish og rødvinssauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.