
Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
6 blommer
10 brombær
¼ frisk chilli i tynde strimler
1 lime med skal, delt i4-8 stykker
3 spsk brun sukker
olie, salt & peber
Rødvins sauce
2 skalotteløg
100 g smør
3 dl rødvin
1 dl andeboullon
salt & peber
Blomme/brombær relish
2
Varm olien i en gryde og tilsæt alle ingredienserne
3
Skru ned og lad relishen simre ved lav varme i 3-4 timer og servér den lun
Rødvinssauce
4
Skær løgene i tynde ringe
5
Steg dem i smør til de er karameliserede
6
Tilsæt rødvin og bouillon á 2-3 gange imens saucen koges ned (i løbet af ialt ca. 2 timer).
7
Smag til med salt & peber og servér.
Gråandebryst
8
Brystfileterne krydres med frisk timian, salt og peber og steges på pande i ca. 3-4 minutter på hver side.
9
Lad dem hvile på et skære bræt i et par minutter og skær dem i tynde skiver inden servering.
CategoryOpskrifter med fuglevildt
Ingredients
Frisk timian, salt & peber
Blomme/brombær relish
6 blommer
10 brombær
¼ frisk chilli i tynde strimler
1 lime med skal, delt i4-8 stykker
3 spsk brun sukker
olie, salt & peber
Rødvins sauce
2 skalotteløg
100 g smør
3 dl rødvin
1 dl andeboullon
salt & peber