Gråandebryst salatmed pære, granatæble og hasselnødder

ShareSave
Yields4 Servings
 1 dl æblemost
 1 spsk smør
 1 pose feldsalat
 2 pærer
 1 granatæble
 30 g hasselnødder
 en god håndfuld hakket kørvel eller persille
Dressing
 4 spsk olivenolie
 1 spsk hvidvinseddike
 1 tsk dijonsennep
 2 spsk saft af granatæble
 salt & peber
Opskrift af madblogger Nicolai Smith
1

Andebrysterne brunes af på en varm pande i smagsneutral olie, indtil kødet har fået en flot stegeskorpe. Derefter skrues ned på medium varme og smøret tilsættes og bruses af. Tilsæt nu æblemosten, og spæd kødet med væden på panden med en ske, indtil den er kogt lidt ind og blevet tyk.
Sæt derefter panden i ovnen ved 170*C med et stegetermometer i kødet, og bag til en kernetemperatur på ca. 68*C grader (4-5 min.).
Lad herefter kødet hvile på bordet.

2

Skær granatæblet over på midten og bank kernerne ud med en grydeske på skallen.
Pærerne skæres i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Urterne og nødderne hakkes.

3

Dressingen blandes og smages til med salt og peber.

4

Retten anrettes enten på en tallerken eller et stort skærebræt.
Dressingen vendes med feldsalaten og anrettes.
Drys med urter, granatæblekerner og de hakkede nødder.
Gråandebrysterne skæres i tynde skiver og anrettes oven på salaten. Til sidst toppes der med de tynde skiver pære og evt en spsk. dressing.
Spis en god skive surdejsbrød til!

Ingredients

 1 dl æblemost
 1 spsk smør
 1 pose feldsalat
 2 pærer
 1 granatæble
 30 g hasselnødder
 en god håndfuld hakket kørvel eller persille
Dressing
 4 spsk olivenolie
 1 spsk hvidvinseddike
 1 tsk dijonsennep
 2 spsk saft af granatæble
 salt & peber

Directions

Opskrift af madblogger Nicolai Smith
1

Andebrysterne brunes af på en varm pande i smagsneutral olie, indtil kødet har fået en flot stegeskorpe. Derefter skrues ned på medium varme og smøret tilsættes og bruses af. Tilsæt nu æblemosten, og spæd kødet med væden på panden med en ske, indtil den er kogt lidt ind og blevet tyk.
Sæt derefter panden i ovnen ved 170*C med et stegetermometer i kødet, og bag til en kernetemperatur på ca. 68*C grader (4-5 min.).
Lad herefter kødet hvile på bordet.

2

Skær granatæblet over på midten og bank kernerne ud med en grydeske på skallen.
Pærerne skæres i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Urterne og nødderne hakkes.

3

Dressingen blandes og smages til med salt og peber.

4

Retten anrettes enten på en tallerken eller et stort skærebræt.
Dressingen vendes med feldsalaten og anrettes.
Drys med urter, granatæblekerner og de hakkede nødder.
Gråandebrysterne skæres i tynde skiver og anrettes oven på salaten. Til sidst toppes der med de tynde skiver pære og evt en spsk. dressing.
Spis en god skive surdejsbrød til!

Notes

Gråandebryst salatmed pære, granatæble og hasselnødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.