Gravad Rådyrfilet

Portioner1 portion
 500 g Rådyr filet
 2 spsk Farin
 2 spsk Groft salt
 1 knsp flagesalt
 1 spsk Rosa Peber
 10 Salvie blade, stk
 1 Kvist Rosmarin
 0,50 dl Balsamico
 1 knsp Tørret dild
1

Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.

2

Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.

3

Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.

Ingredienser

 500 g Rådyr filet
 2 spsk Farin
 2 spsk Groft salt
 1 knsp flagesalt
 1 spsk Rosa Peber
 10 Salvie blade, stk
 1 Kvist Rosmarin
 0,50 dl Balsamico
 1 knsp Tørret dild

Fremgangsmåde

1

Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.

2

Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.

3

Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.

Gravad Rådyrfilet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hold dig Vildt orienteret, få de vildeste råd, tilbud og opskrifter. Udfyld din mail her:
Holler Box