Gravad Rådyrfilet

ShareSave
Yields1 Serving
 500 g Rådyr filet
 2 spsk Farin
 2 spsk Groft salt
 1 knsp flagesalt
 1 spsk Rosa Peber
 10 Salvie blade, stk
 1 Kvist Rosmarin
 0,50 dl Balsamico
 1 knsp Tørret dild
1

Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.

2

Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.

3

Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.

Ingredients

 500 g Rådyr filet
 2 spsk Farin
 2 spsk Groft salt
 1 knsp flagesalt
 1 spsk Rosa Peber
 10 Salvie blade, stk
 1 Kvist Rosmarin
 0,50 dl Balsamico
 1 knsp Tørret dild

Directions

1

Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.

2

Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.

3

Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.

Notes

Gravad Rådyrfilet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.