Grydestegte gråænder med jordskokcreme

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins
Gråænder
 2 gråænder
 masser af persille (gerne bredbladet)
 havsalt og peber
Jordskokcreme
 0,50 kg jordskokker
 2 dl fløde
 lille håndfuld timiankviste
 stegesky
Grydestegte gråænder
1

Fyld de rensede gråænder med persille og smør dem godt ind i havsalt og peber.

2

Smelt smør i en stegegryde og brun én and af gangen 2-4 min. på alle sider.

3

Læg herefter begge gråænder i gryden igen og steg dem ved svag varme i ca 45 min (vend dem jævnligt).

4

Gem lidt sky til jordskokcremen, som laves imens ænderne trækker under et stykke folie.

Jordskokcreme
5

Kog jordskokkerne til de er møre, ca. 12-15 min. og hæld vandet fra.

6

Kog fløden let op i en gryde og blend herefter jordskokker, timian og fløde med en stavblender.

7

Krydr efter smag med lidt stegesky, havsalt og peber.

8

Servér ænder og jordskokcreme med hasselbagte kartofter.

Ingredients

Gråænder
 2 gråænder
 masser af persille (gerne bredbladet)
 havsalt og peber
Jordskokcreme
 0,50 kg jordskokker
 2 dl fløde
 lille håndfuld timiankviste
 stegesky
Grydestegte gråænder med jordskokcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.