Fyld de rensede gråænder med persille og smør dem godt ind i havsalt og peber.
Smelt smør i en stegegryde og brun én and af gangen 2-4 min. på alle sider.
Læg herefter begge gråænder i gryden igen og steg dem ved svag varme i ca 45 min (vend dem jævnligt).
Gem lidt sky til jordskokcremen, som laves imens ænderne trækker under et stykke folie.
Kog jordskokkerne til de er møre, ca. 12-15 min. og hæld vandet fra.
Kog fløden let op i en gryde og blend herefter jordskokker, timian og fløde med en stavblender.
Krydr efter smag med lidt stegesky, havsalt og peber.
Servér ænder og jordskokcreme med hasselbagte kartofter.
Ingredients
Directions
Fyld de rensede gråænder med persille og smør dem godt ind i havsalt og peber.
Smelt smør i en stegegryde og brun én and af gangen 2-4 min. på alle sider.
Læg herefter begge gråænder i gryden igen og steg dem ved svag varme i ca 45 min (vend dem jævnligt).
Gem lidt sky til jordskokcremen, som laves imens ænderne trækker under et stykke folie.
Kog jordskokkerne til de er møre, ca. 12-15 min. og hæld vandet fra.
Kog fløden let op i en gryde og blend herefter jordskokker, timian og fløde med en stavblender.
Krydr efter smag med lidt stegesky, havsalt og peber.
Servér ænder og jordskokcreme med hasselbagte kartofter.