Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Krondyr i gryde

Portioner4 portioner
Forberedelse10 minutterTilberednings tid20 minutterSamlet tid30 minutter
Krondyrgryde
 250 g champignon eller svampe
 2 spsk blåskimmelost
 1 spsk balsamico
 1 porre i strimler (eller vindruer)
 lidt vand (evt. fløde eller rødvin)
 salt og peber
Timianstegte tomater
 4 tomater
 0,50 dl olie
 1 spsk karry
 2 kviste frisk timian
Krondyrgryde
1

Brun hele champignons i en meget varm gryde.

2

Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.

3

Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).

4

Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.

Timianstegte tomater
5

Tomaterne halveres og lægges i et fad.

6

Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)

7

Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.

Ingredienser

Krondyrgryde
 250 g champignon eller svampe
 2 spsk blåskimmelost
 1 spsk balsamico
 1 porre i strimler (eller vindruer)
 lidt vand (evt. fløde eller rødvin)
 salt og peber
Timianstegte tomater
 4 tomater
 0,50 dl olie
 1 spsk karry
 2 kviste frisk timian

Fremgangsmåde

Krondyrgryde
1

Brun hele champignons i en meget varm gryde.

2

Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.

3

Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).

4

Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.

Timianstegte tomater
5

Tomaterne halveres og lægges i et fad.

6

Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)

7

Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.

Krondyr i gryde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.