Krondyr i gryde

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Krondyrgryde
 400 g krondyr i tern (Bestil her)
 250 g champignon eller svampe
 2 spsk blåskimmelost
 1 spsk balsamico
 1 porre i strimler (eller vindruer)
 lidt vand (evt. fløde eller rødvin)
 salt og peber
Timianstegte tomater
 4 tomater
 0,50 dl olie
 1 spsk karry
 2 kviste frisk timian
Krondyrgryde
1

Brun hele champignons i en meget varm gryde.

2

Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.

3

Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).

4

Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.

Timianstegte tomater
5

Tomaterne halveres og lægges i et fad.

6

Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)

7

Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.

Ingredients

Krondyrgryde
 400 g krondyr i tern (Bestil her)
 250 g champignon eller svampe
 2 spsk blåskimmelost
 1 spsk balsamico
 1 porre i strimler (eller vindruer)
 lidt vand (evt. fløde eller rødvin)
 salt og peber
Timianstegte tomater
 4 tomater
 0,50 dl olie
 1 spsk karry
 2 kviste frisk timian

Directions

Krondyrgryde
1

Brun hele champignons i en meget varm gryde.

2

Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.

3

Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).

4

Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.

Timianstegte tomater
5

Tomaterne halveres og lægges i et fad.

6

Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)

7

Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.

Notes

Krondyr i gryde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.